Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig

när dagarna blir kortare
solen blekare
får jag värma mig då
hos dig

när mörkret
faller över oss
och november är här
får jag vila då
hos dig

när människornas onda handlingar
och hårda ord
gör mig så förtvivlad
får jag tröst då
hos dig

en natt såg jag stjärnorna
de bad mig vänta
hålla ut ett tag till
de vakar över mig
tills jag är
hos dig




Fri vers (Fri form) av Lucifer3
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-29 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3