Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mörka korridoren


i den mörka korridoren

börjar ljuset treva sig fram
dagen vaknar bakom gardinen
och genom fönstret
ser jag livet utanför

i den mörka korridoren

finns flera dörrar
en av dem leder ut
om jag väljer rätt
kommer ljus och kärlek
och möter mig

i den mörka korridoren

har jag gått i många år
och inget kommer att förändras
förrän jag hittar vägen ut




Fri vers (Fri form) av Lucifer3
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifer3