Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller Rot 1 : Stubbe


Stubbe 1 : Rot

 




under döden

en labyrint av rötter

binder gubben

vid sina fränders levnad

alltjämt jordblå

de klumpar samman saven

sjunker trygga

reminiscenser sakta

har huggts av

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-08-24 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP