Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon.

Du påminner mig
om någon,
speciellt med ditt långa krulliga hår.

Regnet öser ner,
det är nästan mörkt,
men jag ser ändå väldigt bra.

Jag ser till och med din själ,
och jag visste det,
vi har mötts förut.

Någonstans i en dröm,
kanske,
en hel livstid sen.

Det är du,
det var alltid du,
hur kunde jag glömma bort?




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-26 11:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Söt… gillas
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP