Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så JÄVLA perfekt!

Hur kan man vara så vacker som du är.
Hur kunde just du bli så perfekt?
Jag söker febrilt för att finna fel och briser.
Jag skannar ditt nylle efter nått som felar, något osymetriskt, något fult...
Det finns inget!!!
Du är bara perfekt, det stör mig!
Jag vill hitta fel hos dig så jag kan se på dig med lite mindre fascinerade ögon.
Så jag kan bli lite mindre nervös i din närhet och lite mer självsäker.
Så vi blir mer likvärdiga!
Jag hatar att du är 100% perfekt i mina ögon, det gör mig så svag för dig...
Du har mig lindad runt lillfingret... Har aldrig träffat någon som du...
Men du ser inte på mig på samma sätt, det är det som gör det så jävla svårt...
Att acceptera att du är så jävla perfekt =/




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-08-26 16:22



Bookmark and Share


  Misserla
Du är trasig och du är egentligen inte perfekt för denna värld, men det är det som gör dig perfekt för mig!
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla