Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man lever i en förvirrande tidsålder.

jag har tappat bort mig själv,

i vimlet,

av människor,

lika förvirrade som jag.

 

vi har trampat här,

länge, länge,

runt omkring varandra,

förtvivlade och sökandes,

 

efter svar,

som ej finnes

någonstans. 

 

vi har slutat hoppas,

för länge, länge sedan

att verkligen hitta vägen,

ut.

 

vi är svarta får,

samlade i grupp,

med svartvita tankar

och drömmar,

som gått i stå.

 

vi förvillade oss,

bland önskningar,

 och bland minnen, liksom

bortkollrade inuti.

 

vi minns inte längre,

vad som är verkligt

eller fantasi,

sanning

eller lögn?

 

vi är snart bara en,

en enda stor massa,

av icke-vetande 

organismer.

 

borttappade,

inuti oss själva,

för tid och evighet,

säkert -

men låtsas leva,

problemfritt,

för alla andras skull.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-26 17:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visdomsord… tycker om...
2016-08-31

  aol
Till slut förenas vi alla till ett i en kärlek utan gräns,
2016-08-31

  Erik Gefvert
finner inga ord för hur vackert jag fann detta.
gav mig en varm känsla av samhörighet en kall ensam kväll som denna.
2016-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Svaret finns.
Jag fann det.
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP