Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Solen dansar borta vid horisonten.
Himlen med den vackra färgpaletten hittar in genom skalet och gungar själen i sina armar.
Hypnotiserar sinnet och trollar fram magin.
Tröstar den läkningsprocess som ständigt är under uppbyggnad.




Fri vers av brokensoul
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-26 20:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
sparas!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul