Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt värdelös dirigent

Orkanen tar fart och virvlar runt henne
Som en dirigent är hon mitt i stormen
Men helt utan kontroll och kraft

Sitter på huk med händerna för ansiktet
Rysningar vandrar längst ryggraden och
sprider sig som pesten till varje artär

Allt snurrar som att hon var stormen själv
Men det har hon ingen aning om nu
Hon har ingen aning om någonting

Hon är en helt värdelös dirigent




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-28 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson