Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten!

Igår kom den...
Vad blir det nu av dig och mig?
Vad blir kvar av mig när jag säger adjö till dig ...
Vackra minnen av en sommar av glöd och passion.
Med tyngd i bröstet är det dags att möta hösten utan dig...
Ensam igen...
Adjö fina du men jag kan inte ge mer nu...
Förlåt mig för att jag inte räckte till...
Det finns inget jag mer vill, men...
Det är tomt nu, det gjorde ont igår...
Däför går jag nu...
Det har gått för långt, jag har för mycket känslor för dig.
Jag tar dem med mig nu och går ifrån dig..
Förlåt mig för att jag "älskar" dig...




Fri vers (Fri form) av Misserla
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-28 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misserla
Misserla