Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ska det vara!

En man ska vara trogen
i orden som i tanken
och om han är min
i andra kvinnor
ge fanken...

Liksom jag skiter i
andra män även om de
skulle ha mer
pengar än honom
på banken...
Ja vad de än har
vill och kan!

Bjuda på sig och sitt
liksom jag bjuder
på mig och mitt...

Låta mig få växa i min roll
som jag låter honom på sin
ha sin koll...

Aldrig spela bort mig på kort...
Aldrig sätta mig i pant
för något annat...

Då hade han kammat noll
då hade ju <3-at mitt stannat...

Då hjälpte det inte hur mycket
han än skrek: F-T!

Mitt liv blev obeMANnat!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-28 16:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, jag gillar särskilt 1:a strofen!
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt