Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan



Känslan öppnar mina ögon som sållar ut över massan,
undran längtan av letandet ger plats lyckan andas in..
Känslan av pulserande i min kropp,när ljuden och rörelserna
vidrör mig på djupet.
Ger hopp och tro att letandet
formger sig och gestaltar sig, ger en skön känsla av pirrningar
att släppa alla hämningar,ge sig av i ett hav av värme ta chansen
att vi två fångar varandra i virveln av Känslan och tron på oss.





Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-29 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden