Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubel....




Så härlig är stunden då våren jublar
öppnar hjärtat mot himmelens sol
griper själens tysta drömmar
lyfter dem över ängens blå viol

Så ljuvlig är stunden då våren jublar
bär fjärli n stilla mot regnbågsland
väcker ur sömnen den rosenlund
som har sina rötter i Samarkand

Så härlig är stunden så ljus o vacker
lyfter en grynings varma bris
in ifrån havet ut över nejden
dansar den fram i Guds paradis


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-05-11 19:08



Bookmark and Share


    Mejja
Väcker lust att springa ut på momangen och inta och njuta sommarsol :)
2006-05-14

    ej medlem längre
Åhh, en sån här "äkta" rytmisk och naturrik
Bodildikt med rim och allt, underbart!
2006-05-14

  mb74
så bra,o så många fina meningar,du ,har fått till det rejält bra,tycker mycket om denna:)
2006-05-12

  Cris
pst..felstav av fjäriln..i andra stycke

annars väldigt fint poetat och rimmat
känner nästan lite psalmstyk över denna
skulle nog passa fint..! en sommarpsalm
2006-05-11

    NoMi F
Mycket fint skrivet
Ljuv öm kärleksbejakande poesi
Fint knåpat
2006-05-11

  kath
så vackert och starkt är detta uppvaknande
2006-05-11

  DanSan
.

Helt underbart BodilSan!!!

Jag gläds med dig!!!



.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg