Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstäverna bråkar


Det är svårt att vara jag,
svårt att var som mig idag.
Du skiker i tomma rum
och jag viskar bland folket i stan.

Jag viskar ditt namn,
men bokstäverna är i fel ordning,
de halkar omkring på gatan
och du hör ingenting
av vad jag säger.

Varför är du inte här?
Hjälper mig, förlåter mig?
Jag ser sorgen där du är,
jag vill kyssa dig, trösta dig.

Snälla, kom tillbaka till mig.
det blir bättre då,
jag lovar dig.

Mina ord blev fel, men jag kan ändra mig.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-05-11 19:51



Bookmark and Share


  Agnes
Så sorgset vackert och insiktsfullt du skriver.
2006-05-17

  Lola
Fin dikt om det svåra och stora i att be om ursäkt - det är så jag läser den.
Det är fint att kunna göra det.
Bokstäverna bråkar iallafall inte med dig när du skriver poesi! =)
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette