Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelser


Minns när allt var kaos i mitt unga hjärta 15 år jag var, då tog jag min flykt till ön...
Andra minnen av händelser som de sommardagar.. de underbara varma jordgubbar som solen värmt jag låg på knä i rabbaten och fyllde min skål till brädden...
Minns ditt varma leende ditt skratt...
Minns de gånger jag och syskonen mina smög ner i källaren, då vi norpade ur de olika kakburkarna som våran mormor stolt alltid förvarade de magiska 7 sorters kakorna...
Fotstegen vi hörde som var på väg ner de dånande och skakade om husväggen i våran fantasi livrädda för att vi smaskat oss i blev den beska smaken av vårat hemska haveri...
Jag flög från upp o ner ifrån höloftet, kelade med alla små kattungarna...
Solstrålarna som letade sig in i springor och värmde mitt skinn...
De händelserna är en bit av mig, mitt jag som speglar sig ur ögonen mina av smaragder...



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-30 22:54



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En härligt skriven berättelse om barndoms minnen.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Orkiden