Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen


Mörkret sviker aldrig det är den trogne vännen, för ljuset är min kärlek som värmer mig.
Den kan få mitt hjärta i brand av passionen, att ge behag av känslor som slås i vågor mot stranden.
Där min kropp pulserar av välbehag, smeker mig längs linjerna mina tills jag är ett med dig ... i takt med hjärtat som satts i brand.





Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-30 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden