Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan!


Den första blicken
smälte mitt hjärta
av varm lava.
Det var er första blick,
in i mina då ni kom.
Sedan dess har mitt hjärta
tillhört er, ni är mitt livs glädje
och lycka.
Tack för att ni kom till mig
och för att stanna.
Älskar er mina tre skatter
och min ängel Moa som
tog satts och flög till himlen blå.
Med er är jag den rikaste mor
på vår jord.



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-31 08:48



Bookmark and Share


  Zandor
fint...
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Orkiden