Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beklädnad

Tid för att ge min kropp just den där.
Hudnära formade släta ytan, som Omans
öknen de mest ljuvligaste sandkorn. En varm
sommar natt, tas vid denna morgon av ett sorvel av hektiskt liv.
Fotsteg som går som springer, armbågar som trängs i den fullsatta tåget.
Som tar mig fram till målet, kaffets ånga fångas upp av mitt andetag...en klunk JAG vaknar till ännu en dag av längtan att just den dära ursnygga välformade släta stövletten ska snart beklädna mina solbruna fötter
inför höstens ljumna vindar...
Efter arbetsdagens slut, då kommer de vara mina...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-31 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden