Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eppuland 2


Världens absolut största band i världshistorien.

Och de kommer från Tampere.

Och jag är där nu.

I Eppuland.

Slutsålt sedan läge.

30 000 tusen personer.

Och alla kommer att sjunga med.

I alla sånger.

I 3 timmar.

Och jag har VIP rätt in.

För att se presidenterna i Finland.

Ikonerna.

Som har skrivit historia.


När de går upp.

Så kommer jag att gråta som fan!

Och bara Fender Telecasters hela vägen.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-08-31 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP