Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör jag mig nu

tänkte bara att jag skulle
skriva ned vad som känns nära just nu
har haft en underbar kväll
fröjdats med vänner, underbart kul
tills just precis nu
hästen slog bakut
visade tänderna, grinade fult
vilket odrägligt monster, visade sig nu?
tänkte jag, tog sedan några andetag
andetagen kippade efter luft
luften kändes otillräcklig
börjar, börjar känna mig svettig
akut bräcklig
jorden blir fyrkantig
vad är sunt förnuft?
när ens enda förankring till mänskligheten är
en definitiv längtan efter sinnesro och lugn
ett enda rop
där min själ enbart är
så enkelt var det
det jag precis skrivit ned
det jag ville berätta om
som kändes nära just nu
nu har den tanken vandrat vidare
kvar är varken jag
eller dödens friare
en sista vink
och jag molnar ut
till någon sinnes
möjligtvis
fulla bruk




Fri vers (Fri form) av Anna Arvidsson
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 01:58



Bookmark and Share


  Gin83
Bra berättande
Gillade hur den gick mig att tänka
Bra formuleringar


2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Arvidsson
Anna Arvidsson