Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tveeggat svärd

Svek, återhämtning, svek
Återhämtning, svek
Svek

En vacker bubbla inuti mig
skinande, skör

Jag vill släppa ut den
Men jag är rädd att någon förstör

För när jag släpper ut den
Skimrande, lysande, oskuldsfull

Så finns bara svek
Ingen återhämtning

Det kommer säga "pop"! direkt
Skal, skydd, sköld

Det är jag

Och bubblan som bor inuti mig
som skänker mig sinnesro
glädje
tröst

Är också jag, ett annat jag

Och det jaget är inte rädd för svek
Så idag tänkte jag ta en första tur

Behålla lite av skalet, skyddet och skölden
Bara tillräckligt, så att jag kan skina mot världen

Och säger det "pop"! hoppas jag få dala ned mot marken
I en miljard vackra färger

Och om någon behöver skydd
Så är min sköld deras

Men om inget "pop"! händer
Är min önskan enbart, att få gå bland er

Med svek, med återhämtning
Brusten, men så hel
Utan skal

I drömskt, hoppfullt ljus




Fri vers (Fri form) av Anna Arvidsson
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-28 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Arvidsson
Anna Arvidsson