Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


Att kunna göra ett val, ska jag välja den långa eller korta vägen.
Den långa med lite hinder och utmaningar, möten som kommer att påverka mig...där det blir som på lotteri.
Man kan gå med vinst vid dagens slut...just min vinst, där ingen annan kan bli rikare av mötet än jag själv för det var mitt val i början.

Eller den korta vägen, som är utstakad och trygg orubbad redan stöpt.
Den friheten sammanslagna av olika val, olika delar i livet....den älskar jag!
Upptäckten! Att Sömnens makt att den omedvetet gör mitt val då jag nu väljer överlag den den långa vägen...
Då just möten och mötet är den som berikar livet...
Är sömnen nu mitt val då jag vid mittpunkten i livet fyllt år och med den vaknade jag med ugglans vishet som få...



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-01 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden