Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens krydda...


Vem är du, som försvann runt hörnet
endast ögat hann regristera just det ”där” på vägen...
Du väckte något inom mig...
Hel plötsligt kom nyfiken fram vem berörde mig ,så pass vart är du nu...
Leker med tanken vem....du är!



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-01 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden