Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som bärnsten

 

 

Du kom till mig på natten

Månens ljus rörde sig i ditt långa hår

Din kropp talade till mig i din sorgsenhet

I din oro

 

Varför lever vi så här ?

frågade du mig

Min dotter ;

Så klart du ser i sanningen

Med ögon vackra som bärnsten




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-02 13:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om att få förtroende när det krisar...så tänker jag.
2016-12-01

  Solstrale VIP
Mycket patos och empati i dina ord!
2016-09-23

  Karina"Kia"
Ett sanningens ögonblick från ett barn!

Orosmoment i ens barns liv,aj!
Mycket bra beskrivet/skrivet!

Fint så!
2016-09-10

  Ingrid Trolle
Vacker och berörande
dikt om barnets oro
2016-09-09

  Fem hjärtan VIP
Barn känner in så mycket... Vackert och berörande skrivet!
2016-09-03

  Chawa VIP
Text som griper tag... Barn är som läskpapper - suger upp och analyserar alla känslovågor...
2016-09-02

    ej medlem längre
Vemodsfyllda ord fyllda med livsfrågor utan svar.
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Berörandebra. Blev överraskad av vem texten handlar om..
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP