Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett förhållande som kan gå över styr


Skagens gren

Havets skummande blick
möte i kollision
Skagerack och Kattegatt
Du och jag
den yttersta kanten
Farliga underströmmar
sanden undermineras
Bygger fallgropar
röd flagg pågång
Stanna upp, se mig
Saknar sandens
smekande hand




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-11 21:53



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilka härliga och annorlunda metaforer.
Kraftfull och fylld av känslor. Gillas!
2006-05-16

    nattstjärna
Gillade denna!
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt