Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänningens ridå...


Är det nu som det uppenbara visar sig.
Är det nu som jag ska få se och höra trådens nerv, spela mig ett spratt eller fånga min uppmärksamhet.
I tysthetens andningstag ,imman blir till små snökristaller på fönstret.
Jag ser bortom ögats vrå, en gestalt tar sig form en nyans av minnerna som tiden har skapat.
Som väcker min kropp och sinnerna att samverka för att
skapa livets lust,till att bjuda upp till en sista dans i skymningen glans.



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-02 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden