Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dära och då


Fick jag äntligen visa vem jag är, när du var svagast och hjälplös.
Jag fanns där så fort du behövde mig, fast all den tid ej fanns inte mitt tidsram att ta.
Alla mina kära behövde mig, slets åt alla håll tiden gick ej ihop.
Jag bad i det tysta, maktfylda dygn ge mig tid att hjälpa de som mig behöver.
Dygnets timmar förhandlar ej med någon, men kampen att ge de alla behöver fortgår....
Men den tid jag fick med dig, som jag hela mitt liv saknat den närheten, att jag fick visa dig vem jag är den är ovärderlig och jag väldigt tacksam för.
Fast ni mina andra nära och kära, för hur mycket jag än kämpade att ge er det ni behövde så blev ni försummade.
För Dygnets timmar förhandlar ej med någon.
Min älskade fader.....natti natti sov så gott.




Fri vers av Orkiden
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-03 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden