Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra hösten. Egen bild.


Höstens glädje

Sommartiden har gett mig allt som
jag har drömt om.
Känner att höstmörkret kan komma
med höstregn och blåst.
Höstlöven blåser ner från alla vackra
lövträden.
Då börjar ett nytt höst liv för en del
människor.
Vackra löven gör mig glad hela hösten.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-03 11:13



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Dikten uttrycker bra att leva i nuet; eller som man säger nu, mindfulness...
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos