Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stillsamma sjön. Bild Google.


Sjön i sommar minnet

När sjön står stilla ger den en
lugnande känsla i mitt innersta
och mitt hjärta.
Inga segelbåtar då får jag sinnesro
och krafter för vacker stillsam dag.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-03 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos