Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång

en gång
var jorden platt
det bestämde makthavarna
och den som hävdade något annat brändes å båle
i namnet av en Gud

idag
några hundra år senare
kan du straffas på liknande sätt
om du baktalar en annan Gud eller porträtterar profeten hans

historien glömmer

och i samma tid
idag
blir jorden åter som en pannkaka
tvådimensionell bara
på en skärm




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-03 11:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som torgförde att jorden är rund var Columbus, som var KRISTEN.

Håller fullständigt med då det gäller detta med rondellhunden.
Jag står på Vilks sida.

Och det frapperande är, att kristna kan man håna och baktala hur som helst utan att det blir några konsekvenser.

Över 10 000 medlemmar har nu den Face Book-grupp som bildats mot förföljelse av kristna i olika länder.
Vad gör då Aftonbladet - som var en nazisttidning under andra världskriget? Jo, man går ut och jämställer Face Book-kampanjen med nazism!
Man tar sig för pannan.

Ibland kan jag förstå Andreas Baader, Ulrike Meinhof och Gudrun Ensslin. Tack och lov att jag är frälst så att jag undviker att bli militant utagerande med all denna ilska jag känner.

2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP