Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acta est fabula

Skådespelet är över
Hennes hjärta jag ville nå
Kärlek är allt man behöver
Men jag den aldrig få

Beskjuten av Amors pilar
Jag henne varmt besjunger
Svaret genom hjärtat ilar
För mig hon har ingen hunger

Hon - den ljuvligaste kvinna
Lika vacker som en gång Afrodite
Jag kunde henne inte vinna
Acta est fabula - plaudite!




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 110 gånger
Publicerad 2016-09-04 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li