Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havens sång

Simmar från blodets land till sorgeö
Förnimmar modets strand vill nu dö
Här tjocknande sorgeskriet knappt kan höras
Där slocknande jordelivet snabbt kan förgöras

Men i dvala förtärd du finner graven trång
Sen tala en lärd: "Nu vinner havens sång
Du ser vågor går över öde hav
Nu fler plågor när den dödes grav."




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 293 gånger
Publicerad 2016-09-24 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li