Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt förlorat, inget vunnet

Hjärtat tappas på blod
Tårarna rinner i flod efter flod
Skrattet har för länge sen försvunnit
Allt är förlorat, inget är vunnet

Vänskap tar lång tid att nås
Men på en kort stund det kan förgås
Gamla skratt i minnet eka
Men alla vänskapsband man förneka

Gammal vän lever där ändå kvar
Men i sinnet han är död i alla dar
Skrattet har för länge sen försvunnit
Allt är förlorat, inget är vunnet

Inget gör så ont som när kärlek fly
Rådlös man kan bara sitta och gny
Undrar vilka var ens fel och brister
Något ett djupt sår i hjärtat rister

Inget värre än att sin kärlek mista
Världen förändras i delar den brista
Minns hur man höll den älskade ömt
Det gör ont och det måste bli förglömt

Men inget värre än när ens vän grundligen svika
och visar sig vara älskare till ens käresta tillika
Då har skrattet nog för alltid försvunnit
Allt blir förlorat och ingenting är vunnet




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li