Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lykta

Jag har hört talas om en legend
Det har mig berättats i en sägen
Att när kärlekens lykta snabbt blir tänd
Den oftast inte lyser hela vägen




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-25 16:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Den här dikten har en djup innebörd.
2021-04-30

  Solstrale VIP
Jätte fint! :)
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li