Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etityd

Sekunderna ticka, dagen den flyr
Bryr jag mig det ringaste om det
Vet att morgon efter natten gryr
Yr och rådvill finner ingen salighet

Det anländer snart en ny dag
Jag sitter i min eviga misär
Ungefär som om jag lydde en lag
Behag finns ej för en konstnär




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-25 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li