Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#17

Denna premiss är okänd. Den erbjuder sin osunda tjänst och utger sig för att vara god och kroppsligt finstämd.

Jag har ingen att fördela hela situationen med.

Offerlamm, semantiska asfaltslejon, musikrazzian och jag på denna premiss; som är välkänt okänd.
Soffan, väl placerad -
strategiskt
framför
mitt liv på TV är alldeles
fullsatt.
Det finns chips och sprit.
Det serveras godis och spyor.

Jag kan känna av mitt obehag i snåla fragment som
sedan övertas av ett driv att frossa i kremeringen av ovan
nämnd kris.

Kärlek är
ETT begrepp i
FLERA skepnader och i
ETT svep kan
FLERA strypas av nedan onämnd död.




Prosa av Bjarki
Läst 172 gånger
Publicerad 2016-09-04 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki