Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens frånvaro

Ett bloss
Och sen rök
Snillrikt sipprande över hennes sista natt i detta liv.
Hon minns när hon lekfullt skvätte vatten på mossa från en bäck.
Hon kunde känna det i sitt hjärta att det var längesen men minnet stod glasklart som från ett trauma.
Hon kunde känna det i sitt hjärta.
Hon hörde sig själv svälja och andas.
Hon tog ett andetag till, sen ett till och sen ytterligare ett.
När hon tog ett till, så hörde hon brinnande änglar från himlen som störtade ner.
Dom uppenbarade sig i synen.
Och hon kunde känna det i sitt hjärta.




Prosa av Bjarki
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki