Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt och sött...

Röd är färgen syrlig du är den jag älskar mest av alla.
Kommentar som sätter sig,då ditt val ej går att förstå.
Du sitter som vanligt vid ditt bord, vi nickar till varandra du iakttar mig mellan dina ord till din bordspartner.
Känslan sitter djupt den är dära som om det var igår, en av mina tider då det var som roligast och äventyrligast.
Stunder och platser jag aldrig tidigare betrett dina gömmor och min barm smältes ihop.
Låten spelas upp blodet rusar minnerna flödar, min lycka att jag fått uppleva och berikat med så mycket av
gestalter av olika genrer ur den djupa källan av liv.
Rosor och ris, toppar och dalar, hopp och förtvivlan ni gör livet värt att leva.
Balansen mellan salt och sött...



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-05 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden