Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ut från staden.


Promenad.

Där står granen,
livsklok och stark.

Där växer björken,
vacker och vänlig.

Där åldras eken,
vis, trygg, omhändertagande.

De samtalar genom sina rötter,
vinkar med sina lövverk,
sorlar med blad och barr.

Det är skönt att gå,
bland dessa välvilliga varelser.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-05 18:50

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skriftat om naturens fenomen
2016-09-08

  Ingrid Trolle
En härlig lovsång
över dessa tysta
bjässar som ger
oss syre och ro.
Mycket fin text
2016-09-06

  i af apa
rofullt

träd är trevligt folk
jag ofta umgås med.

fin text.
2016-09-05

    Sefarge VIP
Tack för fin hyllning!
Till "det levande tysta"
Som vi sågar ned för
att b.l.a ha något att
torka sig med "där bak"
Verkligt högakningsfullt
Vist skaldat!
:)
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram