Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten blir stor...

Små fötter tar sig fram, stegen blev till stora när du kom fram.
Från my littel pony till mascara och stilettklackar är svårt att förstå.
Men med åren du blommat från tussilago till den vackraste rosen.
Små fötter fler kom till, de dina syskon som visa beundran och kärlek nu de snart halvägs kommit de är tonåringar nu som stångas och frustar sig genom det du redan gjort min förstfödda.
Nu vi skänka våran klokhet och vishet över dem, den väg ni kommer att välja finns då med lyckta att lysa upp där det behövs...
Distans det har ni och kärlek flödar ur en outömmlig källa...
Älskar er!!!




Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-06 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden