Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora

Skulle skriva en komplicerad text
om naturens inexistens
och om hur vi lärde oss
i naturvetenskapen på högstadiet
att vi inte kan röra någonting
Att det alltid knappt finns ett avstånd
men det blev konstlat

ju mer tid jag spenderar
med att stirra i mina handflator
desto fler blir linjerna




Fri vers av vove_bby
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-06 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove_bby
vove_bby