Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Variation




Vad drömmer vi om
När senapen är slut

Och byttan är fylld
Av sjudande korv

Bara korv över allt
I alla dess sorter

Kanske ekoodlat
vegetariskt och
en och annan
Överbliven fisk

Kan fresta lite
bättre?

Då är det så dags. ..

Sådags att slänga
Ut sina frön

I fruktsam jord. ..

Men vi väntar
väl antagligen
Allt för länge.


Tills bara köttets
lusta återstår. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-06 16:24



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Jag hör texten som mustigt och rungande sjungande - det är liksom oljigt blåställ, skitiga gummistövlar och djupa röster. Och, ja, nog behöver vi variation i alla dess former, och här bjuder du på riklig variation. Enahanda är alltid enahanda.
2016-09-07

    ej medlem längre
Härlig text:)
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP