Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karusell

För en kort stund är jag i himlen.
Lika snabbt vänder jag ner till avgrunden.
I en berg och dalbanan tar jag mig genom livet, alldeles för fort.
Jag drar i bromsen och försöker stanna karusellen.
Ingenting hjälper och jag följer med utan kontroll.
Jag skrattar ,jag ryser, jag gråter, jag svettas.
Jag finner mig också i att allt är utom min kontroll.
Just go with the ride.

Allt kommer ordna sig.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-06 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP