Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har det kunnat bli så..

Bandet av familjen så starkt, hjärtan går i takt.
Någon fela eller jag på vägen tappade mig bort, hjärtat i otakt börjar slå.
Hur kan man så lätt byta hjärtat bort och ett helt nytt ta plats där hjärtans era gick i takt.
Förr man slogs för det hjärta man höll i brand,vart tog det starka bandet vägen?
Ingen felfri är, ingen dagar jämt att leva endast med glädje på vita vackra föreskrivna blad...
Det glödheta och vackra är så stort, att med motgångar kommer framgångar i olika stort...
Bandet måste få böjas och dras ut ibland för att stärkas...
Ibland bandet har bristningar som kan brista...
Även om där ute i världen banden i högen finns många att välja på...
Finns inget som ditt band så håll kvar, tänj hjärtat stark så börjar vi snart att slå i takt...



Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-07 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden