Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapandets mystik

Vin i bägaren jag häller så lätt
I min berusning till mig Han talar
När bägaren jag för intill min läpp
Jag hör sången från tusen näktergalar

Till sången jag ackompanjerar på min lyra
När jag spelar är det genom Dig
I musiken jag stiger in i själslig yra
Och Sanningen skrider in i mig

Till musiken av kärlek dikt jag skapar
I skapandet jag finner min tro
Den Barmhärtige över sin avbild vakar
Trots synd Han utlovar mig ro




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li