Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotfäste

Tvekan mitt i språnget
Vilset söker själen fäste
Modet att ta spjärn
i den jord som bjudes




Fri vers av Feminaz
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 18:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om att vilja men inte kunna/orka!
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz