Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ tidens takt

Tygla dina begär!
Annars blir det besvär
Var inte dig själv
Håll i dig och svälj!

Var som alla andra
Då kan ingen dig klandra
Följ andra i tidens takt!
Glöm hur Hitler fick sin makt!




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-08 07:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Lite läskigt faktiskt, men anar ironi, sarkasm och cynism du visar på... ?
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li