Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en stjärna falla

Jag såg en stjärna falla
Jag såg en stjärna fly
Den var som en symbol för alla
vars dager aldrig mer skall gry

Jag såg en stjärna falla
Dess ljus vi aldrig får skåda mer
Och för oss väntar döden, den kalla
huru mycket vi än bönar och ber

Jag såg en stjärna falla
- lika mäktig som forna Oden
Men mäktig liksom svag, vi alla
kommer att lämna denna Jorden

Jag såg en stjärna falla
Ödet den från sin plats bort rycka
Livet är ack så kort - men tralla!
Vi måste finna glädje, måste finna lycka

Jag såg en stjärna falla
Jag såg en stjärna fly
Det var som ett tecken till oss alla:
Låt kärlek råda i varje stad och by




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 149 gånger
Publicerad 2016-09-08 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li