Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drömsk vacker ängel


En drömsk vacker ängel kom till mig inatt

När jag vaknade hon kvar på sängen satt


Hon skimrade av kärlek och sa hon var min

Att lämnar dig , det gör jag aldrig någonsin




Fri vers av Vågparet
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-08 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuka fina rim i en dikt som är mycket vacker.
2016-09-08

  Solstrale VIP
FIIIIINT, så fint!
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet