Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka dig..



När jag smakade dig,var det något som förändrades i mig.
Om och om igen varje gång likadan känsla, kroppen ger upp
faller i njutnings brunn.
Du ligger i lager av sötma, ängens bär dig ligga på marängens
fluffiga moln, som landa i gräddens ljuvliga böljande dröm.
Känslan av lycka ...likt kyssar som får en i spinn och fötterna
vill sväva iväg... Pavlova du är mig kär




Orkiden















Fri vers av Orkiden
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-08 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden