Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvÅsam

Jag hade prövat mina vingar

om jag vetat var dom satt men

det verkar som om den

kroppsdelen

är precis den jag förlagd

 

jag hade hoppat var staket med

mina känguruben

om jag haft några för som det verkar

kan dom närmast likna sten

 

jag hade målat hela himlen om tanken 

varit en palett

och jag kan nog lova att det skulle blitt

det värsta som ni sett

 

men tillbaka till mina vingar

har någon sett dem flyga förbi

för om så vore var du lika knasig (som jag)

och mitt knasiga jag blev då mindre ensamt

om jag vore ett vi.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-08 20:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skön skrivelse
2016-09-17

  ULJO
Bra min vän
2016-09-14

  KYREUS of Sweden
Ärligt,
härligt.
2016-09-09

  aol
Så utlämnande bra skrivet,
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP